BIH

"Panorama" donosi ekskluzivni intervju sa Srđanom Šaperom, životnu ispovijest Emele Burdžović, razgovor sa Željkom Ninčićem...

Avaz.ba

30.9.2017

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 1. oktobra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.  

U ekskluzivnom intervjuu za "Dnevni avaz" Srđan Šaper, jedan od osnivača “Idola” i marketinški mag, prisjetio se perioda kada je kultni bend harao bivšom Jugoslavijom, političke karijere, kada je bio savjetnik bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića, a govorio je i o dugogodišnjem iskustvu u marketngu.

 

- Mnogi ljudi koji danas pričaju o bendu, bili su njegovi vršnjaci. Sve što je bilo u mladosti je nostalgično i lijepo, a s druge strane, dešavalo se u jedno prilično nevino, bar za našu generaciju, vrijeme. I to je bilo vrijeme nekih ideja, očekivanja, snova... Mnogo toga se nije ostvarilo, nažalost, ili se ostvarilo na ružan način. “Idoli” su bili simbol nečega što je bilo u tom vremenu, a to je bila jedna dobra međusobna komunikacija i razumijevanje. Mislim da smo bili ideja normalnosti i pristojnosti, a to je bilo obilježje tog vremena. To ljudima očigledno nedostaje – kazao je, između ostalog, Šaper, koji se danas nalazi na čelu “I&F McCann Grupe”.

Donosimo i životnu ispovijest Emele Burdžović, producentice i prezenterka N1, o životu nakon razvoda i anoreksije.

- Vratila sam se poslu koji veoma volim i, generalno, opet volim. Sebe prije svega, a i neke druge. Osjećam opet leptiriće u stomaku i osjećam se kao žena koja je voljena i koja vrijedi – kaže Burdžović.

Pročitajte i razgovor s glumcem Željkom Ninčićem, koji je govorio o druženju i ponovnom okupljanju generacije koja je na drugoj godini Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu napravila “Audiciju” i tako ušla u historiju regionalnog glumišta. Ninčić se ovom prilikom dotakao i svoje glumačke slobode, ali i vremena u kojem živimo te je prokomentirao status običnog čovjeka.

Čitajte još:

Božena Lazarević: Uživam u ljepotama “Oktoberfesta”

Dakota Faning: 23-godišnja glumica sa sjajnom karijerom 

HOLIVUD: Uspješne i slavne ličnosti koje se bore s teškim zdravstvenim problemima

Belma Tvico-Stambol: Bh. dizajnerica na Paris Fashion Weeku 

Princeza Šarlin od Monaka: Dostojna zamjena Grejs Keli

GASTRONAUT: Slatka i slana jela s jabukom 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.