BIH

“Panorama” donosi intervjue s Admirom Glamočakom, Andrijom Kuzmanovićem, Nadine Mičić...

Avaz.ba

18.11.2017

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 19. novembra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Veliki glumac i reditelj Admir Glamočak u ekskluzivnom razgovoru za "Dnevni avaz" govorio je o odlascima dobrih i dragih kolega, kao i o novim projektima, a osvrnuo se i na rad sa mladim glumcima te je prokomentirao i trenutnu društvenu situaciju.

- Naravno da uzimam te neke stvari koje sam naučio od starijih kolega. Pokušavam, jednostavno, dati studentima ono što oni od mene očekuju. Mislim da su disciplina i posvećenost nužni da bi disali, živjeli i, uopće, opstali u ovom poslu - rekao je Glamočak.

Naslovnu stranicu priloga krasi lijepa i talentirana glumica Nadine Mičić, koja je svojevremeno dobila i priznanje za najbolju studenticu glume na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. U razgovoru za "Dnevni avaz" priznala je da je veoma emotivno doživjela "Demone", prisjetila se svoje prve uloge u ispitnoj predstavi "Hasanaginica" te je otkrila s kim bi se voljela naći na pozorišnoj sceni.

Pročitajte i intervju s Andrijom Kuzmanovićem, zvijezdom serije "Senke nad Balkanom", koja je skrenula veliku pažnju gledalaca i javnosti u zemljama regiona. Ovog glumca publika pamti i kao Jakšu u "Montevideo Bog te video", također Bjelogrlićevom filmskom ostvarenju.

"Holographic Human Element", trojac iz Travnika, objavio je album prvjenac "Philophobia", a poručili su da, iako su mladi, vjeruju da s ljudima nešto nije u redu.

Šta je Marijela Hašimbegović pitala Izudina Bajrovića...

Čitajte još:

* Nermina Mekić-Piters o učešću u "Real Housewives of Cheshire"

* HOLIVUDSKE LEGENDE Elizabet Tejlor i Ričard Barton: LJUBAV veća od života

* PUTOVANJE Albanija, zemlja orlova i kružnih tokova: Predrasude ostavite kod kuće!

* Privrženi supružnici, kraljica Elizabeta II i princ Filip: Kraljevski par slavi 70 godina braka

* GASTRONAUT Začinske sjemenke idealan su dodatak poslasticama: Mak je spoj opojne ljepote i aromatičnog okusa


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.