Srebrenica: Završeno asfaltiranje gradske saobraćajnice

Autor: S. Sm.
07.12.2017 12:33
A
A
A

Radnici „Zvornik puteva“ danas su u Srebrenici završili asfaltiranje na rekonstrukciji glavne gradske saobraćajnice od autobuske stanice do motela „Alić“ . Ostaje da se asfaltira dio trotoara i trg ispred Tržnog centra „Zvorničanka“.

- Iako smo tokom izvođenja radova imali niz problema, projekt će za nekoliko dana biti potpuno završen i izvršen prijem radova. Ostaje da se završe započeti poslovi na izgradnji trotoara od Soloćuše do benzinske pumpe na ulazu u grad, u dužini od 1.650 metara i asfaltiranje puta Žutica - Sućeska, dužine dva kilometra, koje finansira Federalno ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica - pojasnio nam je Jelenko Vasić, direktor „Zvornik puteva“

Sredstva za rekonstrukciju glavne gradske saobraćajnice, dužine 2,8 kilometara, trotoara, dva kružna toka i parkirališta, finansirala je Vlada Republike Srbije u iznosu od 688.970 eura.

Nakon završetka svih radova ostaje postavljanje vertikalne i horizontalne saobraćajne signalizacije, kako bi se saobraćaj u gradu odvijao po saobraćajnim znakovima i ustaljenim pravilima, što nije bio slučaj tokom izvođenja radova.