BIH

"Nezavisne" izabrale ličnost godine

nezavisne.com

Avaz.ba

11.12.2017

Ličnost godine 2017. po izboru "Nezavisnih novina" je Igor Radojičić, gradonačelnik Banje Luke, a nagradu mu je uručio Aleksandar Kopanja, zamjenik direktora "Nezavisnih novina".

Izuzetna mi je čast primiti ovo priznanje pogotovo što podsjeća i nosi ime mog velikog prijatelja Željka Kopanje, koji je istrajavao u osmišljavanju svojih projekata. Ova nagrada predstavlja izuzetnu čast za mene, ali isto tako i za moj tim i moje saradnike koji su ovdje i kojima zahvaljujem na godini predanog rada - rekao je Radojičić.

Radojičić je uspio pokrenuti i inicirati brojne projekte, vodeći se time da Banjaluka u godinama pred nama postane prepoznatljiv regionalni centar. Grad u koji će se rado dolaziti, a teška srca odlaziti ili kako je u njegovom programu definirano – otvoren i prijateljski grad za sve. Ako bi danas Igora Radojičića, pitali da izdvoji nešto od toga, na prvo mjesto bez dileme, rekao bi "Toplana" koja je godinama u nazad rak rana gradskog budžeta i stalni izvor glavobolja i njega i njegovih prethodnika, pišu nezavisne.com.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.