BIH

Hadžifejzović o problemima na Facebooku

Piše: Avaz.ba

26.1.2018

Novinar Senad Hadžifejzović, vlasnik FACE TV-a, oglasio se danas putem društvene mreže Facebook o problemima koje ima u posljednje vrijeme.

Prenosimo njegovo saopćenje koje je objavio na ovoj društvenoj mreži: 

Poštovani korisnici FACEbooka, zbog zloupotrebe mog imena, otvaranja lažnih profila i plasiranja lažnih vijesti u moje ime, prinuđen sam da otvorim svoju oficijelnu Facebook stranicu.

Ovo je moj prvi post-objava.

Uskoro, nakon zvanične verifikacije, ova stranica će plavom kvačicom od strane Facebooka biti označena kao oficijelna, biće potvrđeno da je moja.

Jedini način da naš IT sektor uspješnije zatvara lažne profile na moje ime, jeste otvaranje ove oficijelne,verifikovane stranice.

Radim ovo mimo svoje volje. Do sada nisam koristio nijednu društvenu mrežu jer sam smatrao (i sada tako mislim) da je ekstremno pretjerivanje da ja, koji imam bezbroj načina i mogućnosti da preko FACE-a ostvarim komunikaciju sa gledaocima, šaljem poruke, iznosim stavove, to isto radim još i preko društvenih mreža.

Molim vas da imate razumijevanje zašto ne mogu biti stalno aktivan na ovoj stranici, ali ću se truditi da ona ipak ne bude samo oficijelna, preslužbena.

Kada sam je već otvorio, neku svrhu mora imati.

Hvala svima vama (ima vas više od 200.000) koji pratite oficijelnu stranicu naše televizije, FACE-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.