BIH

Potpisan sponzorski ugovor: Milkos podržava FK Sarajevo i FK Željezničar

I.B.

12.2.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

U sarajevskom Importane centru danas je upriličeno potpisivanje sponzorskog ugovora između kompanije „Milkos“ sa dva najveća sarajevska fudbalska kluba, FK Sarajevo i FK Željezničar. Simbolično, na improviziranom stadionu u prostorijama tržnog centra, direktor kompanije Milkos, Adin Fakić poručio je kako će ova kompanija nastaviti pružati podršku bosanskohercegovačkom sportu.

Osim toga, Fakić je naglasio da je ova kompanija ranije podržala rad omladinskih pogona, zbog čega je odlučila saradnju nastaviti i sa prvotimcima u oba kluba.

Da je podrška domaćih kompanija važna, saglasni su i predsjednik uprave FK Sarajevo, Alen Hujić kao i marketing menadžer FK Željezničara, Emir Dobrača.

Kako su istakli, ovaj vid podrške domaćih kompanija kroz promoviranje vlastitih brendova, poput vode „Ella“ bitan je i važan za buduće uspjehe.

Također, predstavnici oba kluba očekuju da će sve to prepoznati i navijači, ali i zvijezde navijača. Kapiten bordo kluba Krste Velkoski te prvotimac plavih, Sinan Ramović također su prisustvovali potpisivanju ugovora. Zajedno sa mladim igračima iz omladinskih pogona, zahvalili su se na podršci te su dodatno doprinijeli sportskoj atmosferi kroz druženje sa fanovima i posjetiocima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.