POSJETE

Radončić posjetio Brezu

D. PAŠALIĆ

13.3.2018

U Brezi je danas upriličena sjednica Općinskog odbora Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH Breza, kojoj je prisustvovao i lider ove stranke Fahrudin Radončić, a koji se tom prilikom sastao i s Munibom Zaimovićem, načelnikom Breze.

Na održanoj sjednici, članovi su upoznali lidera SBB-a sa svim aktuelnim pitanjima, problemima, ali i odličnim pomacima koji su napravljeni u proteklom periodu.

Nejra Bulbulušić, predsjednica OO SBB BiH Breza, kazala je kako joj je velika čast što su se okupili u tolikom broju, ali i što su njihove aktivnosti koje su planirane uspješno realizirane.

- Sve ono što smo planirali mi smo uredno i realizirali. Valja istaknuti da smo mi u Brezi uvijek imali odlične izborne, pobjedničke, rezultate. SBB u Brezi ima načelnika, koji našu općinu vraća na noge. Riješio je milionske dugove koje je zatekao, realizirao brojne infrastrukturne projekte, a zbog čega smo itekako ponosni - kazala je Bulbulušić.

Prisutnima se obratio i Munib Zaimović, aktuelni načelnik Breze, koji je posebno ponosan na činjenicu da su uspjeli sve zacrtano vratiti u normalu.

Uspjeli smo stabilizirati budžet, stanja u javnim preduzećima, poboljšati lokalni razvoj… Mi nastavljamo dalje raditi da se poboljšaju uvjeti života u Brezi. Kao načelnik Općine, smatram da je urađeno dosta aktivnosti i projekata za dobrobit cijele zajednice - kazao je Zaimović.

Na samom kraju, predsjednica Bulbulušić uručila je lideru SBB-a poklon - grb Općine Breza.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.