PRILOG

"Panorama" donosi ekskluzivni intervju s Tifinom kćerkom Sarom, temu o Svjetskom danu šale...

Avaz.ba

31.3.2018


U ekskluzivnom intervjuu za “Dnevni avaz” Sara Vojičić, kćerka legende rokenrola Mladena Vojičića Tife, do sada nije govorila za medije, a ovoga puta je pozirala našem fotoreporteru te govorila o svojoj porodici, priznala nam da je sretna u ljubavi te da s nestrpljenjem iščekuje 6. april, kada će u Domu mladih, zajedno sa članovima svog benda “Dolia”, nastupiti kao predgrupa bendu “Einsatz”, koji dolazi iz Danske. Sara je u grupi “Dolia” vokal i violinistica.

- Veoma se radujemo druženju s grupom “Einsatz”, razmjenjivanju ideja, a možda i nekim zajedničkim projektima u budućnosti izvan granica BiH, ko zna – kazala je Vojičić.

Svjetski dan šale, 1. april, vrijeme je kada mnogi smišljaju šale i simpatične podvale bliskim osobama. Tog dana, mnogi su bili prevareni, ali su mnogi i varali.

Poznate ličnosti zbijale su šale na račun kolega ili prijatelja, a neki od njih podijelili su s nama svoja prvoaprilska iskustva. Među njima je i Emir Hadžihafizbegović, koji kaže da se voli šaliti i kad nije 1. april.

U „Panorami“ donosimo i životnu priču poznatog glumca Šerifa Aljića, koji je u komadu „Neće biti smak svijeta“, nedavno premijerno izvedenom u Mostaru, maestralno odigrao ulogu oca dvije kćerke, koji je obolio od Alzheimera.

Čitajte još:

- Priču o holivudskoj glumici Bruk Šilds, koja je progovorila o prijelomnim trenucima svog života.

- Razgovor s članovima sarajevske metalkor grupe “Drown In Your Venom”

- NE BROJE GODINE: Novi ljubavni trend među slavnim damama

- Šta je Šaćir Ameti pitao Emraha Emšu

- Izvezeni džins na tronu popularnosti

- ŠARLOT KAZIRAGI: Udaje se unuka Grejs Keli

- ROTKVICA – Neizbježan dio uskršnjeg stola

- Ljepote Glazgova, grada muzike, parkova, mode...


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.