BIH

Pametni telefoni Huawei P20 i P20 Pro predstavljeni u Sarajevu

Fena

F. M.

19.4.2018

Kompanije "BH Telecom" i "Huawei" sinoć su svečano predstavili nove pametne telefone Huawei, P20 i P20 Pro. U prepunoj Vijećnici ovi modeli, nakon svjetske premijere u Parizu, predstavljeni su i u Sarajevu.

Kako je kazano na promociji, novi modeli ovih pametnih telefona na tržištu će biti prepoznatljivi, prvenstveno zbog svog izgleda zahvaljujući jedinstvenim bojama. Oba modela dolaze u crnoj i Midnigt Blue boji, P20 dostupan je i u Pink Gold nijansi, a P20 Pro u boji Twilight. Također, Huawei P20 Pro odlikuje se trostrukom Leica kamerom. Oba uređaja dostupna su u poslovnicama "BH Telecoma", s mogućnošću kupovine na 12 ili 24 rate.

Prema riječima Duljke Hasića, izvršni direktor za razvoj poslovanja kompanije "BH Telecom", radi se o svjetskim bestselerima u kategoriji pametnih telefona.

- Već godinama s kompanijom "Huawei" pružamo našim korisnicima samo najbolje, i što je najvažnije trudimo se odmah nakon svjetske premijere obezbjediti za bh građane vrhunske mobilne uređaje. Tehnologija iz dana u dan vrtoglavo napreduje, jako je važno biti ažuran i pratiti je u stopu, a ponosno mogu istaći da "BH Telecom" još nikada nije iznevjerio svoje korisnike. Huawei P20 i P20 Pro čekaju vas u našim poslovnicama, požurite i rezervišite ih na vrijeme – kazao je Hasić na sinoćnjoj promociji.

Gosti na promociji novih uređaja imali su priliku upoznati se sa svim karakteristikama i funkcionalnostima mobitela P20 i P20 Pro.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.