VLADA I SKUPŠTINA KS

Telegram saučešća porodicama stradalih mladih Posušaka

Vašu bol dijelimo i mi, jer je gubitak osam mladih života nenadoknadiv i gubitak je za sve nas, navodi se u telegramu Vlade KS

Gubitak osam mladih života nenadoknadiv. Avaz

A. Jamaković

2.1.2021

Premijer Mario Nenadić i članovi Vlade KS uputili su danas telegram sućuti obiteljima stradalih djevojaka i mladića u Tribistovu na području općine Posušje, te rukovodstvu Zapadno-hercegovačkog kantona.

- Jako potreseni viješću o tragičnom stradanju osam mladih osoba, obiteljima preminulih i Vama upućujemo izraze iskrene sućuti i suosjećanja u Vašoj boli. Vašu bol dijelimo i mi, jer je gubitak osam mladih života nenadoknadiv i gubitak je za sve nas - saopćeno je.

I rukovodstvo i zastupnici u Skupštini Kantona Sarajevo izrazili su saučešće rukovodstvu Zapadno-hercegovačkog kantona i porodicama tragično nastradalih djevojaka i mladića iz Posušja.

- Sa velikom tugom primili smo vijest o tragediji koja Vas je zadesila, zbog prerane smrti Vaših mladih sugrađana. U svoje i u ime svih zastupnika Skupštine Kantona Sarajevo upućujem izraze najdubljeg saosjećanja i molimo Vas da ih prenesete porodicama i prijateljima svih nastradalih - kaže se u pismu Elvedina Okerića, predsjedavajućeg Skupštine Kantona Sarajevo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.