NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Hoće li autobusi prestati voziti

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u subotu se u Beogradu sastao s Aleksandrom Vučićem, predsjednikom Srbije. Hoće li Vučić pomoći BiH?

Piše: Avaz.ba

25.10.2021

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Hoće li autobusi prestati voziti.

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u subotu se u Beogradu sastao s Aleksandrom Vučićem, predsjednikom Srbije. Hoće li Vučić pomoći BiH? 

Komentar dana pisao je Nermin Demirović: Kad se igra za zastavu.

U Bosni i Hercegovini skoro 40 posto kompanija nema svoju internet-stranicu, dok društvene mreže koristi malo više od 50 posto njih, pokazalo je istraživanje „Korištenje informaciono-komunikacionih tehnologija u preduzećima“, koje je provela Agencija za statistiku BiH.

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza" bavili smo problemom prijevoznika. Svakodnevno na svjetskom i domaćem tržištu rastu cijene goriva i drugih energenata pa tako cijena goriva po litru doseže i 2,3 KM. Ovaj problem pogodio je i prijevoznike koji kažu da će, ukoliko im država ne pomogne, morati masovno gasiti autobuske linije, ali i firme.

Ličnost dana je Nemanja Bilbija: Rekorder ’Plemića’.

Pokrenuta je humanitarna akcija. Sanja Milas, majka je dječaka sa 100-postotnim invaliditetom. Punih 15 godina u životu ih održava pomoć dobrih ljudi.

Na stranama Crne hronike donosimo detalje tragedije koja je pogodila Brčko Distrik, ali i cijelu BiH. Rezultati obdukcije pokazuju da se šestero Salihovića ugušilo u požaru.

Na stranama Sporta donosimo rezultate 14. kola m:tel Premijer lige BiH.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.