NAKON NAPADA MEDIJA IZ RS

Brojni komentari podrške Senadu Hadžifejzoviću na Facebook stranici "Avaza": "Namjera je gašenje FACE TV-a"

Ako ovo prođe Dodiku i Bakiru, pitanje je ko je sljedeći, piše u jednom od komentara

Senad Hadžifejzović: Napadnut od strane medija iz RS. SCREENSHOT / FACETV

S. S.

31.10.2022

Na društvenim mrežama brojni građani su uputili podršku Senadu Hadžifejzoviću, vlasniku FACE TV, nakon napada režimskih medija iz RS-a da je rekao da je potrebno ubiti Milorada Dodika, što je on sinoć negirao.

- Svi novinari sada trebaju ustati oko ove stvari i zaustaviti Dodika i Bakira u namjeri da ugase FACE TV. Ako ovo prođe Dodiku i Bakiru, pitanje je ko je sljedeći... Narod treba stati na stranu novinara i boriti se za slobodu govora - napisao je u komentarima na Facebook stranici "Avaza".

Komentar na Facebook stranici "Avaza". SCREENSHOT

- Sve je ovo prljava igra nacionalista. Nije Senad "od jučer" novinar, nego korektan, britak, jasan i glasan. Podrška - poručila je Nermina Hadžić.

Komentar Nermine Hadžić. SCREENSHOT

- Svi novinari i narod treba da stanemo na stranu istine inače odosmo svi u nepovrat, zla i kriminala koje nam ovi kriminalci sa svojim uhljebima serviraju i još mnogo toga pripremaju. Narode idimo na proteste ako želimo dobro sebi i svojoj djeci. Oduzet će nam pravo na slobodu. Spasimo i zaštitimo FACE TV i Senada Hadžifejzovića od lažova i kriminalaca - napisala je Fehma Hasagić.

Komentar Fehme Hasagić. SCREENSHOT

Na portalu "Avaza je upućeno na stotine komentara podrške Senadu Hadžifejzoviću, a u nastavku pogledajte još neke od njih.

Brojni komentari podrške za Senada Hadžifejzovića. SCREENSHOT

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.