NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U dvobroju "Dnevnog avaza" čitajte: SDA postaje očajna

Kao potvrda razgradnje NATO puta došla je i famozna izjava Izetbegovića da “kada su Srbi u pitanju i Republika Srpska, ako neće u NATO, neće se ići u NATO”

Avaz.ba

24.12.2022

Naslovnica dvobroja "Dnevnog avaza". Avaz

U dvobroju "Dnevnog avaza" čitajte: SDA postaje očajna. 

Ćamil Humačkić je čovjek koji je ogolio licemjerje dinastije, a suočen s negativnim publicitetom odlučio je da se povuče iz javnosti. Gdje je zapravo nestao "najpoznatiji" zet?

Otvoreno za "Avaz" govori Nermin Nikšić. Optužbe starih političkih kapitulanata o navodnoj brizi za NATO naziva besmislenim. SDA postaje očajna, poručuje Nikšić.

Komentar dana pod nazivom "Vrijeme za popravni" napisao je Alen Bajramović. Mnogo teških godina je iza nas, a ova se čini najtežom. Je li krajnje vrijeme za restart?

"Avazova" ekipa posjetila je Ravno, mjesto na jugoistoku BiH, koje je za vrijeme agresije praktično sravnjeno sa zemljom, a za Božić oživi. Uz veselanje, kojem se svi raduju, božićno vrijeme u Ravnom ima svoje čari i kada je riječ o jelima koja se tradicionalno spravljaju.

Goraždanski župnik don Josip Tadić kazao je da je Božić blagdan kad svoju sreću vjernici žele dijeliti sa drugima. Poruka Božića je, kaže, poruka mira.

Posjetili smo jednu sarajevsku pekaru. Otkrijte koliko smo peciva mogli kupiti za 10 KM - iznenadit ćete se.

Završen je 6. međunarodni festival "Dani Jurislava Korenića", a "Avazov zmaj" je pripao predstavi "Bez portfelja" Gradskog pozorišta Podgorica. 

Zrak u Sarajevu je sve zagađeniji i proglašena je epizoda "Upozorenje". Šta o zagađenju zraka kažu građani, a šta ministar komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građaenja i okoliša Enver Hadžiahmetović pročitajte u dvobroju.

Ismet Ibričić je ubio Mithata Veju pred očima njegovog maloljetnog sina. Odbrana traži blažu kaznu.

U prilogu "Panorama" i ovaj put mnoštvo zanimljivih tema. Za "Avaz" su govorile nove članice grupe "Hurricane". Donosimo vam i svjetski ekskluziv, muzička zvijezda Šon Mendes (Shawn) govori samo za "Avaz" o iskustvu na filmskom setu i anksioznošću. Fra Ivo Marković objašnjava zašto je važan poraz Bakira.

Otkrijte kako da izbjegnete nakupljanje kilograma u blagdanskom periodu.

Mehmed Baždarević otkriva da li ga je zvao neko iz Nogometnog saveza BiH.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.





Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.