SPAS U ZADNJI ČAS

Ćudić podijelila neugodno iskustvo: Kofer joj nije stigao u Pariz pred sjednicu, a ona u trenirci...

Naravno da će vam kofer izgubiti onda kada prvi put u životu putujete u trenirci

Ćudić pokazala svoj stajling. Instagram

D. H.

14.9.2023

Zastupnica Naše stranke u državnom Parlamentu Sabina Ćudić na Instagramu je podijelila neugodno iskustvo koje je imala pri slijetanju u Pariz, gdje je učestvovala  na sjednici Komiteta za poštovanje obaveza i angažmana zemalja članica Vijeća Evrope. Međutim, Ćudić kofer nije stigao na aerodromu, a stvar je dodatno zakomplicirala činjenica da je bila u trenirci.

Fenomenalna knjiga

- Naravno da će vam kofer izgubiti onda kada prvi put u životu putujete u trenirci. Čekala na aerodromu satima naredni let iz Frankfurta, kofer nije stigao. Nema veze, završila fenomenalnu knjigu. Sinoć, noć pred sjednicu Monitoring komiteta Vijeća Evrope na kom trebam da govorim o integritetu izbora u BiH, izbornim krađama i rezultatima u RS-u, stidljivo pišem kolegi iz protokola - ima li možda sako koji bi mi mogao posuditi za ujutro? Na ofingeru nosi njegov sako, košulju, probam u lobiju hotela, gledam u recepcionerku za znak odobravanja - napisala je članica Naše stranke uz fotografiju na kojoj pozira u muškom sakou u liftu.

Donji dio trenirke 

- Danas sjednica, od 9:30 do 18h, svima u sali je jasno da je Dodik primarni izvor nestabilnosti BiH. Strpljenje je izgubio i Orbanov zastupnik, pa klima glavom dok govorim. Kofera čitav dan nema, sjedim nakon sjednice sama u praznom indijskom restoranu u četvrti Le Marais, pitam za wi-fi, kaže susretljivi konobar da nemaju, ali može me spojiti na mrežu od komšije, Mustafe, kom ne smeta. Najljepša stvar koja mi se danas desila. Hvala Mustafa. I hvala Adnane za odijelo", poručila je Ćudić te dodala kako je fotografijom željela ovjekovječiti lijepe geste i dobre ljude.

- Ali nosila si donji dio trenirke tokom govora. Molim te reci da jesi? - upitala ju je jedna pratiteljica.

"Zapravo jesam, haha... Ali diskretno, ispod stola", odgovorila je Ćudić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.