TRG SLOBODE

"Zima u Tuzli": Manje promjene rasporeda u ovoj sedmici, evo kada počinju najavljeni koncerti

Cijelu manifestaciju prati kulturno-zabavni program sa stalnom muzičkom podlogom, koncertima, sadržajima za najmlađe...

Manifestacija "Zima u Tuzli". Turistička zajednica TK

H. J. I.

19.12.2023

Turistička zajednica grada Tuzle, u saradnji sa Gradom Tuzla i Udruženjem obrtnika grada Tuzle tradicionalno svake godine organizuju manifestaciju "Zima u Tuzli". 

U sklopu manifestacije najavljeni su brojni sadržaji, a kako su danas saopćili organizatori, u ovoj sedmici će doći do manjih promjena rasporeda. 

Kako navode, najavljeni koncerti u srijedu, četvrtak i petak počet će u 19:30 sati, dok će najavljeni koncerti u petak i subotu početi u 20 sati.

Podsjećamo, ova manifestacija održava se na najvećem trgu u Bosni i Hercegovini – Trgu slobode, na kojem bude postavljeno 20 mobilnih/izložbenih kućica koje se putem javnog poziva dodjeljuju ugostiteljskim djelatnicima sa područja grada Tuzle, te obrtnicima i starim i tradicionalnim zanatima. Cijelu manifestaciju prati kulturno-zabavni program sa stalnom muzičkom podlogom, koncertima, sadržajima za najmlađe...

U sklopu manifestacije "Zima u Tuzli" održava se i tradicionalni Javni doček Nove godine na otvorenom, kao i Dječija Nova godina koja se održava u dnevnim satima 31. decembra.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.