GALA KONCERT

Privremene izmjene režima saobraćaja u ulicama Branilaca Sarajeva i Kulovićeva 25. aprila

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo odobrilo je zahtjev za privremenu izmjenu režima saobraćaja

Obilježavanja Dana Evrope. Fena

FENA

24.4.2024

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo odobrilo je zahtjev za privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulicama Branilaca Sarajeva i Kulovićeva, radi održavanja Gala koncerta i prenosa uživo koncerta na trgu Susan Sontag 25. aprila.

Gala koncert, povodom obilježavanja Dana Evrope i 20. godišnjice najvećeg proširenja Evropske unije organizuju Ured Evropske unije u BiH u saradnji sa ambasadama Kraljevine Belgije, Češke, Mađarske, Poljske, Slovačke, Slovenije i Španije, Narodnim pozorištem Sarajevo i Sarajevskom filharmonijom.

Privremena izmjena režima saobraćaja 25. aprila 2024. godine sastoji se od obustave saobraćaja osim vidiljivo označenih i/ili najavljenih vozila organizatora i vozila iz člana 125. i 126. Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na putevima u BiH u sljedećim ulicama: Branilaca Sarajeva – na dijelu od raskrsnice sa ulicom Ćemaluša do raskrsnice sa ulicom Radićeva od 18.30 do 21.30 sati, te Kulovićeva - na dijelu od raskrsnice sa ulicom Obala Kulina bana do raskrsnice sa ulicom Maršala Tita od 19.30 do 21.30 sati - saopćeno je iz delegacije EU u BiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.