Novi program lojalnosti na svim GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama u BiH

Autor: Sponzorisani tekst
22.09.2017 15:25
A
A
A

Novi program lojalnosti "Zajedno na putu" dostupan je na svim GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama u Bosni i Hercegovini. Korisnici kartice lojalnosti "Zajedno na putu" ostvaruju bonus poene prilikom svake kupovine goriva, odabranih proizvoda i usluga na GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama.  

Bonus se obračunava prilikom kupovine i deponuje na karticu. Ukoliko je kartica aktivirana može se odmah koristiti, a vrijednost ostvarenog bonusa zavisi od nivoa kartice. Srebro, zlato i platina su nivoi koje kartica "Zajedno na putu" može imati, a uslovljeni su iznosom mjesečne potrošnje u prethodnom mjesecu. Maksimalni bonusni procenat može da dostigne do 3,5 odsto od vrijednosti računa.

"Na ovaj način nastavljamo da unapređujemo kvalitet naših usluga i da njegujemo partnerski odnos sa našim potrošačima. Nakon vrhunskih goriva G-Drive serije sada na tržište BiH uvodimo i program lojalnosti koji će korisnicima omogućiti brojne pogodnosti i uštede prilikom kupovine na našim maloprodajnim objektima. 


Kako su nam interes i zadovoljstvo potrošača uvijek na prvom mjestu, nastavićemo i dalje da unapređujemo svoju ponudu u svakom segmentu", rekao je Srđan Pešević, direktor G-Petrol, kompanije koja upravlja mrežom GAZPROM i NIS Petrol benzinskih stanica u BiH.

Više informacija o programu može se naći na http://www.zajednonaputu.ba/

Dodatna informacija:

GAZPROM i NIS Petrol benzinske stanice u BiH čini mreža od 37 moderno opremljenih maloprodajnih objekata koje na teritoriji BiH prodaju goriva evropskog kvaliteta. GAZPROM benzinske stanice, kao premijum brend, potrošačima nude premijum goriva visokog kvaliteta G-Drive, kao i brojne pogodnosti: od odmora u kafeima uz osvježenja i tople napitke, preko širokog asortimana premijum proizvoda, do korišćenja besplatnog interneta.


Više o:

GAZPROM NIS Petrol