BIZNIS

Pripreme za INTERIO '18: Iz Centra “Skenderija” najavljuju još bolju sezonu

Ml. D.

30.12.2017

Iz Centra “Skenderija”, sa završetkom uspješne 2017., najavljuju još uspješniju 2018. godinu. Sajamska sezona tradicionalno počinje međunarodno poznatim sajmom posvećenim jednoj od najperspektivnijih bh. privrednih grana - drvnoj industriji, proizvodnji namještaja... 

Kreativna izlaganja

Prema dosadašnjim prijavama brojnih renomiranih kompanija te najavama kreativnog izlaganja i brojnih stručnih i zabavnih sadržaja, može se očekivati izuzetno izdanje 35. međunarodnog sajma namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja i prateće industrije INTERIO '18.

Organizator Centar “Skenderija” u narednom periodu će putem Organizacionog odbora i uz podršku uvaženih predstavnika brojnih resornih institucija, asocijacija i privrednika, raditi na što kvalitetnijoj pripremi i realizaciji brojnih aktivnosti koje će doprinijeti značaju ove manifestacije.

Jubilarno izdanje

Stoga je jubilarno izdanje Sajma INTERIO od 14. do 18. marta 2018. nezaobilazan događaj za sve privrednike, stručnjake, distributere i krajnje korisnike proizvoda i usluga iz oblasti drvne industrije, proizvodnje namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja iz BiH i inozemstva.

Uz želju da nastavi što uspješnije davati doprinos razvoju privrede u BiH, Centar “Skenderija” kontinuirano radi na pripemama brojnih sajamskim manifestacija u 2018. godini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.