SAJMOVI

Pripreme za INTERIO '18: Iz Centra “Skenderija” najavljuju još bolju sezonu

Autor: Ml. D.
30.12.2017 08:45
A
A
A

Iz Centra “Skenderija”, sa završetkom uspješne 2017., najavljuju još uspješniju 2018. godinu. Sajamska sezona tradicionalno počinje međunarodno poznatim sajmom posvećenim jednoj od najperspektivnijih bh. privrednih grana - drvnoj industriji, proizvodnji namještaja... 

Kreativna izlaganja

Prema dosadašnjim prijavama brojnih renomiranih kompanija te najavama kreativnog izlaganja i brojnih stručnih i zabavnih sadržaja, može se očekivati izuzetno izdanje 35. međunarodnog sajma namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja i prateće industrije INTERIO '18.

Organizator Centar “Skenderija” u narednom periodu će putem Organizacionog odbora i uz podršku uvaženih predstavnika brojnih resornih institucija, asocijacija i privrednika, raditi na što kvalitetnijoj pripremi i realizaciji brojnih aktivnosti koje će doprinijeti značaju ove manifestacije.

Jubilarno izdanje

Stoga je jubilarno izdanje Sajma INTERIO od 14. do 18. marta 2018. nezaobilazan događaj za sve privrednike, stručnjake, distributere i krajnje korisnike proizvoda i usluga iz oblasti drvne industrije, proizvodnje namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja iz BiH i inozemstva.

Uz želju da nastavi što uspješnije davati doprinos razvoju privrede u BiH, Centar “Skenderija” kontinuirano radi na pripemama brojnih sajamskim manifestacija u 2018. godini.