BIZNIS

Kompanija ''Sinkro'' svoje proizvode već četvrti put predstavlja na sajmu u Kelnu

Sponzorisani tekst

18.1.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Kompanija ''Sinkro'', koja je osnovana 1997. godine, u vrlo kratkom periodu postala je regionalni lider u prodaji repromaterijala i štofova za proizvodnju namještaja. Ovu činjenicu dokazuje i ponovno pojavljivanje na prestižnom sajmu namještaja u Kelnu ''IMM 2018.''.

Fabrika namještaja "Sinkro" već četvrti put samostalno izlaže svoje proizvode na prodajno najbitnijem prezentacijskom sajamu u Evropi. 

- Izuzetno je važno pojaviti se na takvom sajmu, jer se prezentacijom otvaraju razne mogućnosti vezane za plasman vlastitih proizvoda na evropsko, odnosno svjetsko tržište - kažu nam iz firme ''Sinkro''. 

Firma je ove godine predstavila novu kolekciju namještaja pod nazivom ''Zodiac collection by Sinkro''. Radi se o 14 novih modela namještaja koji su raspoređeni po Zodijak znakovima. 

- ''Zodiac collection'' iznimno je zanimljiv pristup koji su inozemni kupci jako dobro prihvatili. Već sada možemo reći da imamo naznake za nove partnere i nove investicije za industriju namještaja u BiH - rečeno je iz ove kompanije. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.