CRNA HRONIKA

Poznati muzičar pretučen i izboden slomljenim pivskim flašama u Banjoj Luci

Avaz.ba

29.9.2017

Brzom intervencijom policije uhapšeni su napadači na Duška Brkića, zvanog Gvera. Nezvanično se saznaje, uhapšeni su Anđelo M. (21), Milo Ć. (21), David K. (21), Vukašin S. (21) i Milan Z. (25).

Mladići su u noći između četvrtka i petka brutalno pretukli i izboli vlasnika kafića "Intermeco" Duška Brkića zvanog Gera (53).

Gera je inače poznati banjalučki muzičar. Napad na Brkića dogodio se u četvrtak oko 23.15 u Kosovskoj ulici u banjalučkom naselju Lauš, a on je sa teškim povredama prevezen u Univerzitetsko-klinički centar RS, gde je zadržan na liječenju.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da je do sukoba prvo došlo unutar kafića „Intermeco“ kada je pet mladića napalo Brkića i prvo krenuli da se naguravaju sa njim, a zatim je počela i tuča, prenosi ATV

- Brkić jednostavno nije imao šanse protiv njih i oni su ga tom prilikom tukli čim su stigli. Udarali su ga šakama, nogama po glavi i tijelu i nanijeli mu više teških povreda. Zatim su neki od njih polupali pivske flaše koje su tu našli i grlićima su krenuli po tijelu da bodu Brkića – pojasnio je izvor blizak istrazi.

Pojedini mještanin ovog sela se žale da često imaju problem sa nasilnim mladićima, zbog čega se ne osjećaju sigurno.

U UKC RS rekli su da je Duško Brkić dovezen u 23.55 sa teškim povredama kostiju lica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.