CRNA HRONIKA

Trebinje: Udario automobilom u bika, pa preminuo od zadobijenih povreda

Piše: P.M.

22.10.2017

Dvadesetpetogodišnji Bilećanin B. V. nakon što je teško povrijeđen u saobraćajno nezgodi, kada je automobilom ”Golf II” naletio na bika, podlegao je povredama u Kliničkom centru Podgorica.  

Prema riječima Jovene Cvijetić, portparola PU Trebinje saobraćajna nesreća se dogodila juče oko 19 i 30 sati.

”Policijska stanica Bileća je, jučer, 21. oktobra 2017. godine, evidentirala saobraćajnu nezgodu sa smrtno stradalim licem. Naime, navedena nezgoda se dogodila oko 19,30 sati, u mjestu Selište, Opština Bileća. U nezgodi je učestvovao putnički automobil „Golf II“, kojim je upravljalo lice inicijala B.V., koje je smrtno stradalo i domaća životinja – bik”, pojasnila je Cvijetić i dodala da su uviđaj na licu mjesta izvršili policijski službenici Policijske stanice Bileća.

”Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju ovlastio je policijske službenike Policijske stanice Bileća da izvrše uviđaj, ali i preduzmu sve ostale mjere i radnje u cilju dokumentovanja saobraćajne nezgode. Uzrok saobraćajne nezgode će biti poznat nakon izvršenih vještačenja koja će biti urađena na tragovima koji su izuzeti sa lica mjesta”, istakla je Cvijetić i dodala da Policijska uprava Trebinje apeluje na sve vozače, ali i druge učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i saobraćajnu kulturu.

Cvijetić je podsjetila da je Policijska uprava Trebinje je za devet mjeseci 2017. godine evidentirala tri saobraćajne nezgode sa smrtnom posljedicom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.