CRNA HRONIKA

U automobilu pronašli 15 kilograma skanka

( Ilustracija)

Avaz.ba

10.11.2017

Službenici Uprave policije MUP-a Centra bezbjednosti Podgorica su danas pronašli 15 kilograma skanka u putničkom vozilu čiji je vlasnik P.J.(22) iz Tuzi. Preduzimaju se intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska osumnjičenog.


- Službenici CB Podorica su 04. novembra pronašli na privatnom posjedu koji se nalazi u Tuzima, putničko vozilo “Škoda – Oktavija“, bez registarskih oznaka. Postojala je osnovana sumnja da se u njemu nalaze nedozvoljeni predmeti, te je stoga predmetno premješten na parking prostor CB Podgorica - saopštili su iz UP.

Nakon pribavljanja naredbe nadležnog državnog tužioca, 10. novembra, se pristupilo otvaranju vozila i tom prilikom je u gepeku pronađen džak u kome se nalazilo 15 kilograma skanka.

- Službenici CB Podgorica su došli do saznanja da je vlasnik vozila P.J. (22) iz Tuzi, pa se u cilju rasvjetljavanja svih činjenica i okolnosti preduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska i hapšenja P.J. i procesuiranja nadležnom državnom tužiocu - saopštili su iz UP.

Skank je predat Odsjeku za borbu protiv droge radi daljeg postupanja, bit će upućen u Forenzički centar radi vještačenja, navode crnogorski mediji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.