BANJA LUKA

I dalje traje potraga za nestalim Davidom Dragičevićem

Piše: Srna

20.3.2018

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka već drugi dan tragaju za 21-godišnjim Davidom Dragičevićem koji je posljednji put viđen 17. marta, kada je otišao iz porodične kuće u banjalučkoj ulici Franca Šuberta, rekla je Srni portparol ove uprave Marija Markanović.

Ona je navela da je nestanak Dragičevića policiji prijavljen sljedećeg dana, od kada se vrši potraga i provjeravaju sve informacije pristigle u policiju, kako bi se što prije pronašao mladić.

U potrazi za mladićem učestvuju i mnogobrojni građani Banje Luke, kako fizički tako i putem društvenih mreža.

Kako Srna saznaje, Dragičević je od kuće otišao 17. marta oko 19 sati, a posljednji put je viđen u nedjelju oko 3.30 sati, kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjoj Luci.

U momentu nestanka, Dragičević je na sebi imao crnu jaknu, tamnoplave farmerke i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

Markanović je navela da policija već mjesec traga i za nestalom 36-godišnjom Dušicom Božić iz Laktaša koja se 19. februara od mjesta stanovanja u Karađorđevoj ulici u Laktašima udaljila u nepoznatom pravcu.

Prema njenim riječima, broj osoba u potrazi zavisi od meteoroloških uvjeta i angažiranja određenih specijalnih jedinica.

Markanović je pozvala sve građane da ako primijete ili imaju bilo kakvu informaciju vezanu za osobe za kojima se traga, da odmah jave najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan telefonski broj 122. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.