NEREDI

Šibenik: U masovnoj tuči povrijeđeno više osoba

Šibenski tjednik

14.4.2018

U fizičkom obračunu danas oko 13.15 sati u ulici Fra Jerolima Milete u Šibeniku, u kojem je učestvovalo nekoliko desetina mladića, ima i povrijeđenih.

Danas popodne na Baldekinu GKK Šibenik igra košarkašku utakmicu protiv Zadra. Policija je jučer najavila pojačane mjere sigurnosti zbog utakmice. 

– Niko od pacijenata nije u životnoj opasnosti. Trenutno traje obrada ukupno osmorice lakše povrijeđenih i za sada mogu potvrditi da niko nije životno ugrožen. Na odjel su prvo dovezena četvorica, a potom su stigla još četvorica i svima su potvrđene lakše tjelesne povrede - rečeno je iz bolnice za Šibenski tjednik.

Iz PU šibensko-kninske potvrdili su da je do 14 sati privedeno 13 osoba, svi sa zadarskog područja. Policija je privremeno zatvorila ulicu za saobraćaj, dok se obavi uviđaj i pokupe razbacani inventar restorana i kamenje. 

– Oko 13.15 sati došlo je do tuče između većeg broja osoba u ulici Fra Jerolima Milete u Šibeniku. Niko od učesnika tuče nije imao nikakva navijačka obilježja, a do sada su četiri osobe zatražile ljekarsku pomoć. Policija i dalje postupa u cilju otkrivanja svih učesnika sukoba i razloga ovog incidenta - kazala je Marica Kosor za Šibenski tjednik, prenosi portal ''Večernjeg lista''.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.