ŠOKANTNO

Sestra pančevačkog monstruma očajna: Ubila bih brata

Moj brat zaslužuje doživotnu robiju, šta je uradio djetetu od 17 godina, katastrofa, kaže očajna tetka maloljetnice

Nesretna Pančevka dala ispovijest novinarima. Kurir

Avaz.ba

24.4.2020

Da mogu, ubila bih rođenog brata zbog onoga što je uradio svojoj kćerci, kazala je za srbijanski "Kurir" V. J. iz okolice Pančeva u Srbiji, sestra monstruma koji je uhapšen zbog brutalnog zlostavljanja svoje 17-godišnje kćerke. 

- Sumnjala sam da se među njima nešto dešava i povjerila sam se majci, ali mi je ona rekla da ni slučajno ne pričam to nikome. Moj brat zaslužuje doživotnu robiju, šta je uradio djetetu od 17 godina, katastrofa - ispričala je ova Pančevka, čiji identitet nije otkriven.


V. J. jezive snimke dijelio po društvenim mrežama. Facebook

Osumnjičeni je grozote koje je radio djevojci, snimao te putem društvenih mreža prosljeđivao prijateljima, zbog čega je slučaj otkriven. On je vlastito dijete podvodio raznim muškarcima za 15 maraka.

V. J. je ranije više puta hapšen, a navodno je inspektorima kazao da je s kćerkom stupao u seksualne odnose da bi joj pomogao u karijeri porno-glumice.

Sestra uhapšenog kaže da je van sebe.

- Dvije sedmice prije Uskrsa ušla sam u sobu svog brata, a bratanica je gola ležala na krevetu. Tada sam počela da sumnjam da se u našoj kući dešava incest pa sam rekla majci. Ona je kazala da ne prijavljujem ništa i da gledam svoja posla. Strašno - kaže ona i dodaje: 

- Moj brat je monstrum! 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.