DJELOVANJE PO PRIJAVI

Banja Luka: Policija uhapsila dva lica zbog marihuane, a kod jednog utvrđeno i prisustvo kokaina

O ovom događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela

Uhvaćenim licima su uručeni prekršajni nalozi. Arhiv

E. Ć. / Srna

7.2.2022

Banjalučka policija uhapsila je lica čiji su inicijali A.T. iz Doboja i M.K. iz Banja Luke kod kojih je pronađena marihuana, a kod jednog je ispitivanjem utvrđeno prisustvo kokaina i amfetamina.

Ova lica uhapšena su jučer po prijavi da se dva sumnjiva lica nalaze u vozilu na parkingu u Ulici Majke Jugovića, saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.



Utvrđeno prisustvo kokaina i amfetamina

U vozilu je pronađena i oduzeta određena količina marihuane. Lice A.T. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo droge i utvrđeno je prisustvo kokaina i amfetamina, dok je lice M.K. odbilo da se podvrgne ispitivanju. Kod uhapšenih je utvrđeno i prisustvo alkohola u organizmu.

O ovom događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela. Ovim licima su uručeni prekršajni nalozi.

Pričinjena i materijalna šteta od 800 KM

Policija je i u subotu, 5. februara, prilikom obavljanja redovnih zadataka pronašla marihuanu kod lica S.B. iz Banja Luke, koje je potom uhapšeno i uručen mu je prekršajni nalog.


Policijskoj upravi Banja Luka u petak, 4. februara, oko 21:35 sati prijavljeno je razbojništvo koje je izvršio maskirani i naoružani muškarac nad radnicom sportske kladionice, a pričinjena je materijalna šteta od oko 800 KM.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.