JOŠ NIŠTA NIJE IZNESENO

Završen pretres jedne kuće Darka Šarića, ostale još tri na Dedinju

Darko se sumnjiči da je putem Skaja iz pritvora organizirao ubistva na teritoriji Krfa kada su likvidirani Alan Kožar i Damir Hadžić koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana

Policija, inspektori i specijalci još na terenu. Arhiv

A. Č.

14.4.2022

Kuću Darka Šarića na Dedinju danas su pretresli pripadnici MUP-a Srbije, a iz te kuće za sada ništa nisu odnijeli. Kako pišu beogradski mediji slijedi pretres još tri njegove kuće koje se nalaze u sklopu istog kompleksa.

Šarić je, kako navode mediji i dalje na Dedinju.


U velikoj akciji hapšenja "palo" je 30 osoba koji se dovode u vezu sa Šarićem, a među njima su njegov advokat Dejan Lazarević, potom navijač Uroš Mišić, zatim, pripadnici njegovog osiguranja D. O. i D. M., zatim inspektori, policajci, sudije, od kojih je jedan iz Apelacionog suda.

Darko se sumnjiči da je putem Skaja iz pritvora organizirao ubistva na teritoriji Krfa kada su likvidirani Alan Kožar i Damir Hadžić koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana.


Potom, sumnjiči se i da je organizirao trostruko ubistvo u Danilovgradu, za ubistva Damira Hodžića, potom, Adisa Spahića i Mileta Radulovića zvanog Kapetan koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.