ZADRŽAN U POLICIJI

Muškarac napao nevjenčanu suprugu, pa pokušao da siluje njenu kćerku

Navodno, djevojčica je u izjavi rekla da nije prvi put da očuh pokušava da je siluje i da je na druge načine zlostavljao

Muškarac je zadržan u policiji. Ilustracija

H. J. I.

18.7.2022

Muškarac iz mjesta Vitina na Kosovu koji živi u Vranju, uhapšen je zbog napada na nevjenčanu suprugu i pokušaja silovanja njene maloljetne kćerke iz prethodnog braka. Prema saznanjima vranjskog portala VOM, djevojčica je u izjavi rekla da nije prvi put da očuh pokušava da je siluje i da je na druge načine zlostavljao.

On je, kako piše VOM, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju zadržan u policiji i određeno mu je zadržavanje zbog nasilja u porodici i nedozvoljenih polnih radnji.

Slučaj je policiji u nedjelju, 17. jula, oko podneva prijavila njegova nevjenčana supruga, koja je rekla kako je on u noći između subote i nedjelje uznemiravao nju i njenu maloljetnu kćerku iz prvog braka. 

- Ona je ispričala da je muškarac prvo napao nju, a zatim pokušao da skine donji veš njenoj maloljetnoj kćerki. Policija je brzo intervenisala, objavljeni su svi razgovori i uključene sve službe institucija sistema. Djevojčica je u izjavi rekla da nije prvi put da očuh pokušava da je siluje i da je na druge načine zlostavljao - piše VOM.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.