NOVI DETALJI

Prva fotografija s mjesta stravične nesreće: Otkriven identitet četiri mladića iz džipa smrti

Nastradali u prevrnutom BMW-u

Mjesto na kojem su nastradali mladići. Blic

Blic

11.9.2022

Na putu  Užice - Zlatibor jutros u pet sati došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo četiri mladića V. M. (27) koji je najvjerovatnije upravljao vozilom, S. Dž. (21) i U. D. (22), dok četvrta osoba još nije zvanično identifikovana.

Tri mladića stradala su na licu mjesta, dok je četvrti sa teškim tjelesnim povredama prebačen u Opću bolnicu Užice gde je nedugo zatim preminuo.

Nezvanično, svi stradali su iz Užica. Oni su su stradali u džipu BMW slovenačkih registracionih oznaka. Automobil se prevrnuo na putu Užice - Zlatibor kod kamenoloma Surduk, na par kilometara od Užica.

Do udesa je najvjerovatnije došlo kada je džip koji se kretao iz pravca Užica prema Zlatiboru posle izlaska iz jedne pravine kod kamenoloma Surduk, prešao, iz još neutrvrđenih razloga, preko tri kolovozne trake, udario u betonski odbojnik, nastavio da se kreće "češući" stijenu i ivičnjak, a zatim se vratio u desnu kolovoznu traku preko koje je preletio i udario u metalnu bankinu. Vozilo se potom prevrnulo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.