KONTROLA U TESLIĆU

Od višestrukog povratnika iz Tešnja oduzet skupocjeni Audi

Nema položen vozački, duguje 2.923,6 KM, a pored vozila je pronađen odbačeni spid

Audi koji je oduzela policija. MUP RS

B. C.

10.2.2023

Policijski službenici Policijske stanice Teslić jučer su od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja oduzeli Audi pored kojeg su pronašli paketiće spida.

- Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 09.02.2023. godine, oko 22:05 časova, u Krajiškoj ulici u Tesliću, izvršili su kontrolu putničkog automobila marke Audi kojim je upravljalo lice inicijala A.T. sa područja opštine Tešanj, FBiH, a sa kojim su se u vozilu nalazila lica inicijala B.K. i I.F., oba sa područja opštine Teslić. Tokom kontrole utvrđeno je da lice inicijala A.T. upravlja putničkim automobilom prije sticanja prava na upravljanje te da je isto višestruki povratnik u činjenju prekršaja- saopćeno je iz MUP-a RS. 

Izvršenom provjerom u službenim evidencijama utvrđeno je da isto ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 2.923,6 KM.

Protiv navedenog lica će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Nakon završene kontrole u neposrednoj blizini vozila su pronađene dvije vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne težine od 4,7 grama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.