CRNA GORA

Policija u Plavu imala pune ruke posla: Hapsili pijane vozače, nasilnog supruga i lopova iz Alžira

Priveli i muškarca koji je pucao u svadbenoj koloni

Uhapsili više osoba. Facebook

B. C.

8.8.2023

Policajci u Plavu prethodnih dana, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, podnijeli su četiri krivične prijave zbog krivičnih djela, a dva vozača su procesuirali zbog prekršaja, saopćeno je iz MUP-a Crne Gore.

Uhapsili su R.R. (52) iz Plava sa prebivalištem u Cirihu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. 

Zadao joj i udarac u predjelu glave

- Plavska policija je postupala po prijavi porodičnog nasilja i izašla na lice mjesta. R.R. je kako se sumnja, djelo izvršio na štetu supruge na način što joj je prvo upućivao riječi uvrjedljive sadržine, a potom joj zadao i udarac u predjelu glave- naveli su iz policije.  

Postupajući po prijavi da je došlo do upotrebe vatrenog oružja na javnom mjestu pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Plav su uhapsili M.R. (31) iz Gusinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je, kako se sumnja, 7. avgusta, upravljao vozilom u koloni vozila – svatovskoj i ispalio šest hitaca u vazduh. Policija je od njega oduzela pištolj, dva okvira i 14 komada municije.

Osim toga, plavska policija je u saradnji sa Odjeljenjem bezbjednosti Podgorica uhapsila M. M. (68) iz Alžira, koji je posjedovao ličnu kartu za azilante, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa. 

Iz kuće ukrao zlatni nakit

On je, kako se sumnja, u ranim jutarnjim satima nasilno ušao u jednu porodičnu kuću u selu Komarača i iz unutrašnjosti kuće ukrao četiri komada zlatnog nakita, 70 eura i mobilni telefon. On je uhapšen u Podgorici.

Plavska policija je uhapsila i L.L. (32) zbog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja. On je izazvao saobraćajnu nesreću sa materijalnom štetom, a kojom prilikom je utvrđeno da je upravaljao vozilom pod djestvom alkohola u koncentraciji od 3,05 promila.

Pripadnici saobraćajane policije su uhapsili A.M. koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,70 promila. On je tom prilikom izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola lišen je slobode i F.K. (28) iz Plava. On je vozilom upravljao pod djestvom alkohola u koncentraciji od 1,80 promila. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.