HOROR U ITALIJI

Pronađeno unakaženo tijelo muškarca obješeno preko bankine na auto-putu

Navodi na zaključak da je u pitanju jasna poruka koju su ubica ili ubice poslale nekome drugom

Još se ne zna je li riječ o italijanskom ili stranom državljaninu. Tanjug/AP

D. R.

24.9.2023

Unakaženo tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je obješeno preko ograde na dionici auto-puta kod Trsta, a našli su ga radnici na održavanju. Muškarac je pronađen jutros vezan i sa povezom na očima, a na tijelu je imao vidljive znakove mučenja.

Italijanski mediji prenose da je tijelo pronađeno obješeno preko zaštitne ograde sa spoljne strane puta, piše ilpiccolo.

Žrtva ima između 40 i 50 godina. Na lobanji su navodno vidljive kružne opekotine. Muškarcu je vrat kanapom bio vezan za zaštitnu ogradu, a noge vezane samoljepljivom trakom. Na sebi je imao crnu majicu i pantalone kaki boje.

Konopac je navodno bio učvršćen kopčama za zaštitnu ogradu, a blizini je pronađena i traka koja je vjerovatno korišćena za vezivanje nogu.

Stanje tijela sugeriše da se tamo nalazilo najmanje nekoliko dana.

Još se ne zna je li riječ o italijanskom ili stranom državljaninu.

Mjesto zločina i način na koji je tijelo obješeno, kako pišu italijanski mediji, navodi na zaključak da je u pitanju jasna poruka koju su ubica ili ubice poslale nekome drugom.

Tijelo su uklonili vatrogasci pomoću merdevina.

Stigao je i tim civilne zaštite koji je postavio poljski šator kako bi tijelo moglo da bude pregledano. Istraga je počela pregledom snimaka kamera postavljenih duž auto-puta kojim se za nekoliko minuta stiže preko granice u Sloveniju, prenosi Telegraf.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.