AUTOPUT KARLOVAC - RIJEKA

Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Sudarili se kombi i automobil, tri osobe poginule

Radi se o kombiju mađarskih registarskih oznaka te automobilu riječkih registracija

Policija je na terenu i vrši uviđaj. Pixsell

H. J. I.

6.1.2024

Tri osobe su poginule u strašnoj saobraćajnoj nesreći noćas u 1:40 sati na autoputu Karlovac – Rijeka, između tunela Sveti Marko i čvora Novigrad na Dobri, javlja Radio Mrežnica. Kako saznaje Jutarnji list, 12 osoba je povrijeđeno, te su zbrinuti u četiri bolnice.

Na mjestu nesreće interveniralo je čak sedam timova Hitne medicinske službe, šest iz Karlovačke županije, jedan iz Primorsko-goranske, šest pacijenata su zbrinuli u Općoj bolnici Karlovac, tri su u KBC Rijeka, dvije u bolnici u Ogulinu, a jedan u KBC-u Zagreb.

Prema prvim informacijama sudarili su se kombi i osobni automobil. Radi se o kombiju mađarskih registarskih oznaka te automobilu riječkih registracija.

Radi se o traci koja vodi prema Novigradu i o dijelu autoputa prije nadvožnjaka, a šta je uzrok nesreće službeno još nije poznato. Uz policijske ekipe na mjestu nesreće je i državni odvjetnik, piše Radio Mrežnica.

Vozila koja iz smjera Zagreba idu prema Karlovcu moraju “sići” na čvoru Karlovac pa starom cestom dalje jer je saobraćaj autoputem od Karlovca do Novigrada u prekidu.

U suprotnom smjeru prema Karlovcu odvija se bez zastoja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.