OGLASILI SE RODITELJI

Uznemirujući snimak / Stariji komšija pretukao mladića u holu zgrade u Beogradu, udarao ga šakama u glavu

Ispituju se svi detalji napada na tinejdžera, kao i mogući motivi

Napad zabilježen sigurnosnim kamerama. Instagram

D. R.

prije 3 dana

Na društvenim mrežama se pojavio snimak nasilja nad maloljetnikom navodno nastao u jednoj stambenoj zgradi na Novom Beogradu, a koji je zabilježen sigurnosnim kamerama.

Prema navodima, mladić je napadnut od strane svog starijeg komšije iz zgrade.

Na Instagram stranici Serbialive_beograd u opisu snimka, navodno se nalazi se i izjava roditelja napadnutog maloljetnika.

- Jučer oko 18h, na Novom Beogradu u Ulici generala Ždanova, ničim izazvan, mog maloljetnog sina napao je komšija. Malo prije toga je u ulaz zgrade ušlo i dijete od 8 godina koje srećom nije napadnuto. Gdje mi ovo živimo? – napisali su roditelji tinejdžera.

Na snimku se može vidjeti kako stariji muškarac udara mladića koji mirno stoji u holu zgrade i ne uzvraća udarac, niti se brani, dok drugi muškarac posmatra situaciju. Napad je iznenadan i agresivan, počevši od udarca nogom u stomak, a zatim udaraca pesnicom u glavu dok mu se približava licem u lice. U jednom trenutku, napadač je čak udarao tinejdžera i štapom, piše Blic.

Na uznemirujućem snimku se jasno vidi kako nasilni muškarac viče na mladića, dok mu prijeteći pokazuje prstom, dok ga udara.

- Ovaj snimak me je beskrajno potresao. Drago dijete, izvini za sve. Izvini zbog čovjeka koji te je napao, izvini zbog drugog čovjeka koji stoji i gleda. Izvini što je svet odraslih ovakav.. Ostani tako divno vaspitan i dobar, proći će i ovo vreme zla - piše u jednom od komentara.

Ispituju se svi detalji napada na tinejdžera, kao i mogući motivi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.