BIH

Posljednja prilika za maturante: Još 5 slobodnih mjesta po najpovoljnijim uslovima studiranja

Sponzorisani tekst

18.9.2017

Ukoliko ste među onim maturantima koji još uvijek nisu odlučili gdje će nastaviti svoje obrazovanje, septembar je posljednji mjesec u kome možete donijeti najvažniju životnu odluku.


Na ITEP visokoj školi otvoreno je još 5 slobodnih mjesta po najpovoljnijim uslovima studiranja, na programima koji vas pripremaju za najtraženija zanimanja 21 vijeka. Ipak, početak studijske godine je sve bliži što znači da morate brzo reagovati i preduzeti potrebne korake da biste svoju budućnost usmjerili ka sigurnom putu.


Steknite diplomu i praktična znanja za najtraženija zanimanja


Moderni studijski programi ITEP visoke škole omogućavaju vam da tokom trogodišnjeg ili četvorogodišnjeg školovanja usvojite korisne vještine i postanete diplomirani IT inženjer ili ekonomista.


Nije tajna da IT sektor već nekoliko godina unazad u BiH, ali i čitavom regionu nudi širok spektar mogućnosti za obrazovane stručnjake. Studiranjem po programu Računarske i informacione tehnologije možete izabrati neki od 3 profila za specijalizaciju svojih znanja i tako se pripremiti za odlično plaćena radna mjesta u IT svijetu.


Drugi studijski program, Poslovna ekonomija i preduzetništvo omogućit će vam da postanete obrazovani stručnjak za pozicije upravljanja finansija, vođenja biznisa ili organizovanja prodaje. Uz stečene vještine i zvanje nakon uspješno završenih studija bićete u prilici da brzo pronađete odgovarajući posao u struci.


Testirajte svoja interesovanja putem ovog linka i provjerite da li je ITEP visoka škola idealan izbor za vas.


Pronađite posao već tokom školovanja


Osim praktičnih znanja koje možete odmah primjeniti i naplatiti u praksi, ITEP visoka škola omogućava vam i dodatnu pomoć prilikom započinjanja karijere. Saradnja sa Centrom za razvoj karijere pruža vam mogućnost da se tokom studija povežete sa poslodavcima iz svoje branše, obezbijedite stručnu praksu i dodatno se usavršite.


Pored toga, tokom studija možete učestvovati i u LINK Apprentince programu koji će vam pružiti priliku da 3 mjeseca provedete u internacionalnoj kompaniji i tako steknete prekopotrebno radno iskustvo prilikom traženja posla.


Studirajte ITEP visoku školu gdje god da se nalazite


Na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo školuju se studenti iz cijele BiH. Razlog tome je razvijena specijalizovana platforma za podršku učenju koja vam omogućava da u svakom trenutku pristupite svim nastavnim materijalima i obrazujete se elektronskim putem uz korišćenje savremene računarske i komunikacione tehnologije.


Upisni rok traje do kraja septembra


S obzirom na vrijeme preostalo do početka nastave i samo 5 slobodnih mjesta, septembar je vaša posljednja prilika da upišete ITEP visoku školu. Reagujte što prije i obezbijedite svoje mjesto među brucošima koji će za oko mjesec dana započeti svoje studije po najmodernijim programima koji zadovoljavaju svjetske standarde.


Izaberite željeni studijski program i iskoristite trenutak da svoju budućnost preokrenete ka oblastima u kojima vas očekuju najveće šanse za izgradnju uspješne karijere. Za sve informacije o upisu možete kontatkirati ITEP visoku školu putem mejla [email protected].


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.