REGION

Bivša Lukasova žena Sonja saslušana zbog ubistva vozača Bentleyja!

Kurir.rs

21.4.2018

Sonja Vuksanović, bivša žena pjevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas, saslušana je u policiji u istrazi o ubistvu Luke Radulovića. 

Kako piše ''Kurir'', Sonja Vuksanović saslušana je kao građanin, između ostalog kao i svi koji su se zatekli u lokalu u kom je nepoznati napadač za kojim policija traga prišao Raduloviću i pucao u njega.

Radulović, koji je javnosti postao poznat pošto je Bentleyjem prošle godine "isjekao" kolonu u kojoj je bio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, podsjetimo, ubijen je u noći između utorka i srijede u jednom lokalu u Beogradu.

Ubistvo se dogodilo u klubu „Ispod mosta“ u srijedu u 1.30 sati poslije ponoći, u Crnogorskoj ulici ispod Brankovog mosta. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je motiv ubistva svađa zbog prodaje narkotika, ali to tek treba biti utvrđeno istragom. Inače, Radulović je prošle godine uhapšen zbog dilanja droge, a mediji su pisali da je uglavnom radio kao osiguranje po noćnim klubovima.

Za sada se zna da je u klubu bila organizirana privatna zabava, a da je Radulović u toku večeri došao s prijateljem.

- Parkirao je svoj Mercedes i ušao u lokal u kome je bilo oko 50 gostiju. Sjeo je za šank s grupom prijatelja. Nedugo poslije toga, napadač, za kojeg se još ne zna je li naknadno došao ili je već bio unutra, prišao je i pucao u Radulovića. Ubica je odmah istrčao i, najvjerovatnije, pobjegao kolima u kojima ga je čekao saučesnik, a u klubu je nastala opća panika. Raduloviću je metak, najvjerovatnije, pogodio arteriju i praktično je nasmrt iskrvario. On je još bio davao znake života kada je prebačen u Urgentni centar, ali su ljekari ubrzo konstatirali smrt - rekao je za ''Kurir'' izvor iz istrage.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.