INCIDENT U NOVOM BEOGRADU

Srbijanski mediji objavili: Pogledajte trenutak kada Jovanović napada advokata

Jovanović je demantovao bilo kakav napad na advokata Dubajića

Jelena Jovanović pokušava da ih razdvoji. Printscreen

Avaz.ba

20.7.2020

Na jednom od snimaka haosa koji se jutros dogodio na Novom Beogradu vidi se kako Jelena Jovanović (žena u crvenim pantalonama i plavoj majici) vuče svog supruga Čedomira Jovanovića tokom okršaja sa advokatom Dejanom Dubajićem, ali joj ne polazi za rukom da ih razdvoji, piše "Blic".

Jovanović je zamanhuno rukom, a advokat Dubajić se izmakao, dok je u tom momentu Jelena Jovanović pokušava da ih razdvoji.

Incdent se dogodio jutros kada je lider LDP-a napao Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje je Jovanović već tukao reketom vlasnika te klinike Ž. I. 

Jovanović je, prema jednoj verziji priče, nasrnuo na advokata i polomio mu naočare ispred Fizio centra. Prema prvim informacijama, Jovanović je demantovao bilo kakav napad na advokata Dubajića.

Kako javljaju srbijanski mediji  ispred Fizio centra u Bulevaru Milutina Milankovića 1 su policajci, koji trenutno uzimaju izjavu od vlasnika Ž. I. dok se u samom objektu nalaze Čedomir Jovanović i njegova supruga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.