REGION

Miodrag Živković: Crna Gora u morbidno paganskom transu

Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković dao je svoje viđenje posljednjih dešavanja u njegovoj zemlji

Miodrag Živković. Liberalni savez Crne Gore

Piše: D. H.

1.11.2020

Piše: Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković (preuzeto sa profila Živkovića sa društvene mreže Facebook), prenosi Antena M.

Slike koje do nas stižu ovih dana su toliko zaprepašćujuće da ne možemo, a da se ne zapitamo, gdje mi to živimo, jer mala smo mi zemlja za ovoliki mrak.

Napustio nas je "svjedok božje ljubavi" Amfilohije Radović i otišao na onaj drugi svijet, a za sobom je ostavio širom otvorena vrata zla koja je sam otvorio. To njegovo nasljeđe nastavlja da živi u ljudima koji su prateći "njegovu" crkvu i "njegovu" vjeru, bacili pod noge sopstvenu istoriju, pretke i državu.

U njegovom ispraćaju sa ovoga svijeta svjedočimo nevjerovatnom i za ovaj narod neprimjerenom, morbidno-paganskom i nekrofilskom transu.

U transu su "vjernici" koji ljube njegovo mrtvo tijelo, bacaju se u uplakani na zemlju i kleče, u transu je i "njegova" Srpska crkva koja valorizuje svo njegovo strašno i opasno nasljeđe, a u transu su i političari "njegove" buduće vlasti koji primitivno dijele taj nesrećni dio kolača sa svojim vjernim biračkim tijelom.

U neviđeno sramnom dodvorničkom transu je i državna RTCG koja je obukla sve svoje voditelje programa u crninu demonstrirajući žalost i donijela istorijsku odluku da prvi put od osnivanja direktno prenosi jednu sahranu I to čovjeka koji je bio negator Crne Gore i svega crnogorskog.

Da trans dobije na širem značaju, potrudili su se velikosrpski političari iz okruženja koji slavodobitno koristeći smrt svoga vladike, kojega baš i nijesu voljeli, dođoše u Crnu Goru, ne bi li nam poručili da projekat "Srpski svet" živi i napreduje.

Normalna, većinska, građanska, antifašistička i multivjerska Crna Gora mora imati strpljenja da sve ovo istrpi. Mora znati da ovo sa čime se suočavamo nije Hristova crkva, nego obična parapolitička paganska sekta i da ovakva vještački stvorena transcedentalna stanja ne traju dugo.

Od boga se plaše samo griješnici, a mi to nijesmo. Neka je vječna Crna Gora!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.