NOVA NADA

Sin predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića pomeo konkurenciju u hrvanju

Dok je njegov otac, hrvatski predsjednik Zoran Milanović, priznao da je kao dječak sa zagrebačkog Trnja bio divlji i znao se potući, Marko je izrazito discipliniran srednjoškolac

Marko Milanović izrazito discipliniran. Jutarnji.hr

A. Ka. / Jutarnji.hr

4.5.2021

Marko Milanović (16) prošlog je vikenda pobijedio na važnom hrvačkom međunarodnom UWW turniru CROATIA OPEN u Zagrebu u kategoriji do 92 kilograma.

Dok je njegov otac, hrvatski predsjednik Zoran Milanović, priznao da je kao dječak sa zagrebačkog Trnja bio divlji i znao se potući, Marko je izrazito discipliniran srednjoškolac, koji snagu koristi samo u dvorani, piše Jutarnji.hr. Ovaj 192 centimetra visoki mladić u hrvačkom svijetu posljednjih godina oduševljava svojim talentom i karakterom.

- On je izrazito talentiran za hrvanje, ali to nije dovoljno za uspjeh. On ima i takvu „glavu“. Dođe sat prije treninga i jedan je od zadnjih koji odlazi kući. Još je kadet, ali u klubu i u reprezentaciji je prerastao vršnjake svojim radom. Sad mora početi raditi s juniorima i seniorima - rekao je Mario Mihalj, Markov trener u Hrvačkom klubu Metalac posljednje četiri godine.

Dodaje da je tati Zoranu drago zbog sinovih uspjeha, kao i svakome roditelju, ali da je Marko skroman dečko i nikako ne voli isticati očevu funkciju.

- Želi biti kao svi drugi, a hrvanje je zato idealno. Tu te nitko ne može gurati, sam moraš zaslužiti svoje mjesto u reprezentaciji - pojašnjava trener.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.