GENERALNI SEKRETAR DPS-A

Bogdanović: Pobijedit će Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora

Drugi krug izbora u Crnoj Gori će se održati 2. aprila, a uz Đukanovića kandidat je i Jakov Milatović

Bogdanović: Pobijedit će Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora. DPS

N. H.

26.3.2023

Drugi krug izbora u Crnoj Gori će se održati 2. aprila, a uz Đukanovića kandidat je i Jakov Milatović, kandidat stranke "Pokret Evropa sad". 

Nova, velika pobjeda evropske i građanske Crne Gore, u drugom krugu predsjednčkih izbora 2. aprila, bit će najbolji odgovor svima koji udaraju u njene temelje, poručio je generalni sekretar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović.

Građani će podržati svoju viziju

- Na biralištima će građani podržati svoju državu i viziju koja garantuje njen evropski put na kom su je zaustavili "oslobodioci" i njihovi mentori 2020. godine. Za razliku od onih koji su uvijek protiv nečega ili nekoga, jer su protiv sopstvene zemlje, većina će i u nedjelju biti - za. Za multietničku Crnu Goru, članicu EU u bliskoj budućnosti - saopćio je Bogdanović.

Bitna je pobjeda Crne Gore

Kazao je da će lider DPS-a Milo Đukanović pobijediti na izborima - da bi pobijedila Crna Gora.

- Nakon sve učestalijih nastupa onih koji vode hajku protiv časne crnogorske dijaspore, na krilima podrške Šešelja, Rakovića i ostale šovinističke elite, dobro je da primjećujemo da i u njihovim redovima ima onih koji se od toga distanciraju. Primjetno je da Milojka Spajića nema na posljednjim skupovima Milatovića, a dobri poznavaoci prilika u vrhu Evropa sad osnovano tvrde da se lideru tog pokreta ne sviđa ni podrška DF-a, a kamoli Šešelja i Rakovića, shvatajući koliko je njegov zamjenik duboko i nepovratno zagazio u nacionalističke vode. Nećemo im stajati na muku. A birači će im za sedam dana reći sve, pobijedit će Milo Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora - zaključio je Bogdanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.