"DRSKO, JADNO, NISKO"

Todorić prozvao HDZ: Pokušali su mi plagirati cijeli izborni program

U nastavku tvrdi "da su shvatili da im to neće proći, pa su počeli pisati svoj ispočetka"

Ivica Todorić. Marko Prpić / Pixsell

N. H.

8.3.2024

Bivši vlasnik "Agrokora" i predsjednik stranke Zajedno Hrvatska Ivica Todorić oglasio se na Facebooku gdje je optužio HDZ da su pokušali plagirati izborni program njegove stranke.

Todorić je naveo kako smatra da je HDZ, koji proziva druge da prepisuju slogane, pokušao plagirati cijeli izborni program njegove stranke. 

U nastavku tvrdi "da su shvatili da im to neće proći, pa su počeli pisati svoj ispočetka".

Za plagiranje, prema njegovim riječima, angažirana je "duboko kompromitirana Nina Obuljen-Koržinek, osoba koja je mjesecima predmet istraga europskih istražitelja"

- Dakle, HDZ, koji drsko, jadno i nisko proziva druge da prepisuju slogane njihovih bivših političara, pokušao je plagirati čitav Izborni program stranke Zajedno Hrvatska! Uvjeren sam da Hrvatski građani neće nasjesti na još jedan, u zadnji tren sklepan pamflet Plenkovićeve samohvale, pisan od strane osoba pod ozbiljnom sumnjom na izvršenje koruptivnih djela, da će izaći na izbore u velikom broju i jednom za svagda razmontirati tu interesnu hobotnicu koja se samo na papiru naziva političkom strankom - stoji u objavi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.