BIH

Laž je Izetbegovićevo stalno agregatno stanje

Press centar SBB-a

15.11.2017

Povodom saopćenja SDA da se SBB mora povući sa 1.000 pozicija i da mora ostati u vlasti, Pres-centar SBB-a saopćava:

Neka Izetbegović, koji je zavadio vlastitu stranku, Bošnjake, koaliciju i cijeli region, javno objavi tih nepostojećih 1.000 pozicija sa imenima i prezimenima navodnih članova SBB-a. To je arsenal njegovih kontinuiranih laži, počev od navodnih 100.000 novih radnih mjesta, laganja žrtvama genocida ili, čak, dosnimavanja intervjua njegove supruge, u cilju varanja naroda i glasača.

Zato bi možda najbolje bilo da i DW (Deutsche Welle) ponovo snimi intervju sa Bakirom!

Također, on je zadnja osoba koja može naređivati SBB-u, iz prostog razloga što to nije u stanju da uradi ni u vlastitoj kući. Uostalom, on je sam priznao kako je SBB bio i iznimno velikodušan u prepuštanju pozicija SDA-u, ali, po običaju, laž je njegovo agregatno stanje. Podaci govore da SBB ima ukupno manje pozicija nego SDA, primjerice, samo direktora osnovnih škola u Federaciji. A, šta je sa desetak hiljada drugih njenih pozicija u svim sferama.

Prigovor SDA da se Radončić fiktivno razveo da bi mogao biti ministar sigurnosti i da bi izbjegao sukob interesa, najbolje demantuje bračni par Izetbegović. Njima ne smeta što su supružnici i što mogu biti član Predsjedništva BiH i svemoćna direktorica KCUS iz Sarajeva, koja okreće stotine miliona narodnog novca i na vrlo neodgovoran način upravlja životima ljekara i građana, saopćeno je iz Pres-centra SBB-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.