Želio da zaprosi djevojku, ali saznao da ga vara: O njegovoj osveti bruje svjetski mediji

Avaz.ba
03.08.2017 17:49
A
A
A

Kada je saznao da ga vara njegova djevojka, jedan se Britanac odmah odlučio osvetiti. No, to je bilo sve samo ne klasična osveta.

Muškarac je tri sedmice znao da ga njegova djevojka koju je planirao zaprositi vara s muškarcem po imenu Thomas Rue. No, on je šutio, pretvarao se da je sve u redu i pripremao se za osvetu.

Sve je snimao te video objavio na YouTubeu.

– Kao što znate, Alex i ja najavili smo zaruke. No, ona ne zna da sam ja saznao da me vara. Šutio sam i sve joj namjestio. Za oko dva sata sve će biti gotovo, a ja za njezinu afera znam tri sedmice već. U međuvremenu mi je slala poruke, fotografije u donjem rublju, a isto je slala i njemu – govori u videu prevareni Britanac.

Iduća scena odvija se u kući gdje se u pozadini čuje romantična glazba, a on svoju djevojku poziva u sobu da je zaprosi. Krevet je prepun latica cvijeća, gore svijeće, romantika je na vrhuncu...

Muškarac je djevojci rekao da sjedne na krevet i počeo joj čitati. Pred kraj joj je rekao neka ona uzme pismo i pročita ga do kraja.

– Dok sove lete i twit, twit, twoo, ovo je veliko pitanje, pitam te... – čitala je djevojka na što ju je njezin dečko pitao:

– Ko je j... Thomas Rue? Djevojka je ostala u šoku sjediti na krevetu, a prevareni muškarac napustio je kuću i rekao kako je to kraj njihove veze.