LIFESTYLE

Sara je potpuno zaludjela Balkan, a sada i cijelu planetu: O njenoj guzi pišu svjetski mediji, Hrvati je napadaju, a tata aplaudira!

Avaz.ba

8.10.2017

Sara Seifert (18) postala je prava zvijezda u Hrvatskoj nakon što se pojavila u šou programu "Supertalenat", a sada je red da postane popularna u cijelom svijetu. Britanski "Daily Mail" objavio je članak o seksi plesačici. 

Oni su nahvalili njene plesne sposobnosti i izgled, ali su naglasili i to kako je njen tata podržao ovaj provokativni nastup.

Sara je pokazala zavidne sposobnosti u tverkovanju, a njen izazovni ples je podijelio javnost.

Jedna članica žirija je ples nazvala "pozivom za parenje", neki su počeli da je razapinju na društvenim mrežama, dok je drugi hvale. Nakon čitave buke, oglasila se i Sara koja je objasnila svoje viđenje čitave situacije

Ističe da ne vidi ništa sporno u načinu na koji je njen otac navijao za nju, jer je roditeljli podržavaju onome što ona voli i znaju koliko truda ulaže u to.

Tverkovanje je naučila preko YouTubeu. Za četiri godine koliko se bavi ovim plesom, trenira svaki dan, osim nedjeljom kada se odmara. Sada zbog šou programa u kojem učestvuje trenira i po četiri do pet sati dnevno.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.