LIFESTYLE

Gola putuje svijetom i istražuje prirodu

Avaz.ba

4.11.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Mlada Holađanka Stera otputovala je u Australiju, a na svom Instagram profilu bilježi fotografije iz egzotične prirode po kojoj je ova zemlja poznata. 

Ona uživa u ovoj ostrvskoj državi, a to dokazuje i svojim fotografijama koje svakodnevno objavljuje na Instagram profilu gdje je prati više od 70.000 ljudi. 

Stera bez trunke srama sa svojim pratiocima dijeli fotke na kojima je potpuno gola, a kako kaže, njene fotografije apsolutno nisu seksualne prirode.

Želim da širim pozitivnu sliku i pokažem ljudima da golotinja nema veze sa seksualnošću i nije nešto čemu treba da se čude - kazala je Stera za ''Miror''. 

Njen san je da posjeti svaku zemlju i nastavi gola da obilazi neke od najljepših svjetskih destinacija.

Uprkos susretu sa komarcima, džinovskim insektima i planinarima koji se šokiraju kada je vide, 21-godišnja Holađanka kaže da je istraživanje prirode, dok na sebi nema nijedan komad garderobe, veoma osnažujuće i oslobađajuće iskustvo.

Kao jedno nezaboravno navodi šetnju kroz Nacionalni park u Kvinslendu, kada ju je primijetio čovjek dok je plivala gola u rijeci.

- U današnje vrijeme brzog života, nevjerovatne tehnologije i sve napetijih odnosa u svijetu, meni je potrebno da dobijem vitamin prirode - napisala je i dodala:

Sunce na mom licu i vjetar u kosi me veoma umiruje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.