LIFESTYLE

Ovakve muškarce treba da izbjegavate prema svom horoskopskom znaku

( Ilustracija)

Avaz.ba

18.11.2017

Kada je ljubav u pitanju, mnogi od nas se vode srcem, a ne mozgom. Često tome pripisujemo neuspjehe na ljubavnom planu i što na kraju uvijek ostanemo razočarani. Ipak, kada bi pogledali dublje u sebe, shvatili bismo šta nam je zapravo najvažnije da partner ima, a šta mu nikada ne bismo oprostili. 

Mi ćemo vam pomoći: evo kakve muškarce morate da izbjegavate na osnovu vašeg horoskopskog znaka, ako želite da budete sretne u ljubavi.

Ovan

Vi bi trebale da izbjegavate muškarca koji vas konstantno tjera da mijenjate sebe kako biste se prilagodili njegovom životu. Vi ste Ovan i umijete da slijedite svoje snove. Imate sopstvene ciljeve i želje i ne bi trebalo da uvijek mijenjate tok svog života kako biste se uklopili u nečiji drugi.

Bik

Držite se podalje od muškarca koji vas konstantno ponižava, onog ko se hrani vašim nesigurnostima. Takav tip će samo pojačati vaše duboko usađene osjećaje ljubomore, neprilagođenosti i anksioznosti. Vama je potrebno da budete sa nekim ko će vam pojačati samopouzdanje i osjećaj samopoštovanja.

Blizanci

Izbjegavajte muškarca koji vas stalno ohrabruje da se mijenjate. Takav muškarac će vas tretirati kao neku vrstu naučnog projekta na kome radi. Potreban vam je neko ko će vas prihvatiti takvu kakva jeste - neko ko će voljeti vas cijelu.

Rak

Vi zaista morate da se klonite muškaraca koji vas konstantno iskorištavaju. Vi ste srdačna i draga osoba, vjerna sebi i nikada nikoga ne omalovažavate ili povređujete ako mu možete pomoći. Ipak, ponekad to iskoriste muškarci dostojni prezira i manipuliraju vama.

Lav

Izbjegavajte muškarca koji vam ne dozvoljava da budete svoji. Kao Lav, vi se konstantno razvijate i rastete. Fokusirajte se na rad da postanete najbolja verzija sebe i držite se podalje od muškaraca koji vas u tome sputavaju.

Djevica

Sklonite se od ljudi koji vas tjeraju da svoje probleme gurate pod tepih i pretvarate se da ne postoje. Budite ono što stvarno jeste. Vi imate prirodan dar za rješavanje problema i ne volite da odugovlačite sa neriješenim pitanjima. Budite sa nekim ko vas ohrabruje da se suočite sa nevoljama.

Vaga

Prestanite da se zadovoljavate ostajanjem sa muškarcem koji želi da bude sa vama samo kada potisnete ono ko ste. Vi ste jedna od najsvjetlijih tačaka na ovom svijetu i morate pustiti svoju svjetlost da sija. Kakav bi gubitak bio da bacite u sjenku svoju ličnost zbog tuđih nesigurnosti! Budite sa nekim ko će vas ohrabrivati da sijate.

Škorpija

Najbolje je da izbjegavate muškarce koji neće razumjeti vašu želju za uspjehom. Vi ste veoma ambiciozni i vrijedni. Dajete sve od sebe kako biste dostigli nove visine. Ne možete da priuštite sebi da trošite vrijeme sa nekim ko vas neće podržati u podvizima i dostignućima.

Strijelac

Prestanite da zabavljate muškarce koji su sa vama samo kada su stvari jednostavne i lake. Vi znate koliko su veze teške i spremni ste da uložite mnogo truda kako bi vaša uspjela. Ne bi trebalo da se zadovoljite nekim ko bi pobjegao na prvi znak problema.

Jarac

Izbjegavajte da budete sa čovjekom koji neće vašem životi dati boje i raznolikosti. Nikada ne biste željele da budete sa nekim suviše ozbiljnim i kratkog fitilja. Vama je potreban neko ko zna da se opusti: momak sa sjajnim smislom za humor, neko ko će vas može usrećiti u bilo kom momentu.

Vodolija

Kao Vodoliji, vama je već teško da se emocionalno otvorite. Zato je važno da izbjegavate mupkarce koji će vas učiniti izolovanom i još zatvorenijom. Porebno vam je da budete sa nekim ko će vam dati emocionalni prostor kako biste mogli da se slobodno izrazite bez ograničenja.

Ribe

Nađite muškarca koji će da vas izaziva i gura da budete bolje ljudsko biće. Ne zadovoljavajte se sa onima koji žele da lak i ugodan odnos sa vama. Ne možete biti sa muškarcem koje neće o vama mariti dovoljno da tolerira vašu prosječnost.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.