LIFESTYLE

Dvije najpoznatije snahe britanske kraljevske porodice: Divlje djevojke postale uzor nacije

Midlton: U sretnom braku | Markl: Uskoro vjenčanje

Piše: Avaz.ba

11.1.2018

Članovi britanske kraljevske porodice moraju voditi računa o svom ponašanju u javnosti. Oni predstavljaju svoju zemlju i cijelu britansku naciju. Odgajani kao prinčevi i princeze već od malih nogu, znaju na koji način se moraju kretati, oblačiti, govoriti i slično. S onima koji postaju članovi porodice udajom ili ženidbom situacija je nešto drugačija, a ovo se posebno odnosi na dvije najpoznatije snahe u porodici - Kejt Midlton (Kate Middleton) i Megan Markl (Meghan Markle).

Bila bucmasta

Kejt je bila najstarija mlada u historiji kraljevske porodice kada se sa 29 godina udala za princa Vilijama (William). Nakon novog kraljevskog vjenčanja u maju tu titulu će ponijeti Megan Markl. Vojvotkinja od Kembriža je kraljevska snaha s fakultetskom diplomom i jedna je od rijetkih koje nisu bile plemićkog porijekla. Njena veza s Vilijamom od početka je bila zanimljiva novinarima, a Kejt se nije najbolje snalazila s velikim pritiskom javnosti.

Prije 10 godina bila je nešto bucmastija, a njen ukus za modu bio je daleko od kraljevskog. Kao tinejdžerka je često pozirala bez dobre frizure, šminke i osmijeha, koji su danas njeni zaštitni znaci. Godine kraljevskog života dale su rezultat na njenoj liniji, ali i načinu poziranja fotografima. Nakon što je 2007. godine nakratko raskinula s princom Vilijamom, Kejt je, prema nezvaničnim informacijama, u tom periodu često izlazila.

Provokativne scene

Na internetu se mogu pronaći brojne njene fotografije iz noćnog provoda u kojem je očigledno uživala. Danas Kejt s princem Vilijamom ima dvoje djece, skladan brak i kraljevsku titulu. Megan će se u maju udati za princa Harija (Harry), a ono što je bilo posebno interesantno jeste to što je ona glumica i zbog posla je morala snimati i seksi scene. U takvoj situaciji do sada nije bila nijedna buduća članica kraljevske porodice.

Zanosna brineta ostvarila je nekoliko zapaženih uloga, a najpoznatija je po seriji „Suits“, za koju je snimila nekoliko provokativnih scena. Druga stvar koja je posebno interesantna kada je u pitanju Megan jeste to da ima jedan brak iza sebe. Kada je počela izlaziti s princem Harijem, veliku pažnju je privuklo i to što joj je majka Afroamerikanka i što su joj se roditelji razveli kada je imala šest godina.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.