Kada naručite traperice preko interneta, moglo bi vas dočekati neugodno iznenađenje

Avaz.ba
12.01.2018 11:17
A
A
A

Neugodno iznenađenje dočekalo je medicinsku sestru Kristinu  Evans (Christine) koja je putem internet-stranice Nordstrom naručila traperice.

Ni slutila nije da će joj se ovo dogoditi. Iako redovno kupuje odjeću i druge stvari putem ove stranice, ovog puta nije dobila ono što je naručila.

Dočekalo je neugodno iznenađenje kada je u džepu novih traperica marke Not Your Daughters Jeans pronašla nošene tange.

Inače, njihova cijena koju je platila je 89 funti. 

Ona je odmah pozvala službu za korisnike onlajn trgovine, no nije dobila odgovor kakav je očekivala pa je svoju priču objavila na Twitteru. 

  •  Twitter
    Twitter

"Nakon mnogo godina odanosti vašoj kompaniji, zaprepaštena sam nedostatkom korisničke podrške koju sam dobila nakon što sam primila traperice Not Your Daughters Jeans s prljavim i nošenim tangama u prednjem džepu. Zvala sam korisničku službu i nisam dobila odgovor adekvatan standardima kompanije", napisala je na Twitteru nezadovoljna Kristina.

"Kao medicinska sestra, zapanjujuća je zdravstvena opasnost koju ovaj problem predstavlja", dodala je ona referirajući se na moguće bakterije koje se nalaze na nošenim gaćicama.

No, nakon što je svoju pošiljku objavila javno, Nordstrom se izvinio i ponudio joj zamjenu traperica te su objavili kako istražuju cijeli slučaj. 

Više o:

Christine Evans