LIFESTYLE

Malo drugačiji horoskop: Evo kakva vruća zabava vas čeka u 2018. godini

( Ilustracija)

Avaz.ba

13.1.2018

Horoskopske znakove u 2018. godini očekuje mnogo noviteta kako na poslovnom, tako i ljubavnom planu. Neki znakovi će se opustiti i prepustiti partneru do kraja, dok će za neke ovo biti ''sušna godina.''

Ovnovi strpljivo iščekuju da im ''svane svjetlost'' u mozgu. Ne možete uvijek biti optimalne energije. To što se sada drugi slade najslađim seksi voćem, to najviše smeta vašem ranjenom egu. Uskoro ćete opet biti prvi i najbolji. Već za Valentinovo.

Lav je mudri lisac i zna se sklonit od nevolje, one kozmički nepovoljne. I Lavica se u toplini doma gnijezdi, i čeka da joj se dragi s puta vrati. U nadolazećim danima, ojačat će vaša glad za seksom. Odmarajte, obnavljajte energiju, vlastoručno. 

Strijelci se sami sebi smiju kako su ispali smiješni i nevješti pri posljednjem ljubavnom pripetavanju. Nismo svi za sve. Ne možete dobiti sve što vam srce poželi. Niste se s njim ili s njom pošteno ni dotaknuli, a bez dodira vam se ništa ne računa.

Bikovi se slabo snalaze u mutnim ljubavnim vodama. Ne znate lagat, i svima sve brzo izlajete. Niste hvalisavi, samo uživate u užitku. I zauzeti sanjare o zabranjenom voću. Rado biste, ali ne smijete. 

Djevice se više na ništa ne žale. Preko noći ste postali supermeni, ili su vas zvijezde moćno pogurale kroz život. Svejedno, vrijedni ste i uslužni i ne pretjerano samokritični. I u krevetu ispunjavate (skoro) sve želje. Samo vas treba znat zaposlit…

Jarci su osedlani konji, spremni za seksi jahanje do prekosutra. U najboljoj ste formi, u idealnom ste izdanju, i s lakoćom peglate sve kartice po redu. Neko vas financira, ili ste samoodrživi po tom pitanju? Jašete, peglate, raspustili ste divlji eros s lanca…

Blizanci lepršaju uokolo, bez jasnog cilja. Slobodno šetate, to (još) nije zabranjeno, kažete. A što drugi govore o vama? Baš vas briga, ali znate da nije baš tako. Ako natrči na Zmaja/Škorpiona, Trnoružica će se nježno nabosti na trn, i oživjet će bajku!

Vage se lako transformiraju u štogod požele. Prvi ste glasnici maškara i karnevala. Privlači vas šarenilo boja, izgleda i ukusa. I od vlastitog života ste učinili sveopći kičeraj. Mislite da je vaša ljepota slavna, pa se stalno (polu)goli naslikavate.

Vodolije su glasnogovornici slobode, i pitanje je dana kada će buntovno pokrenuti novu revoluciju. I u braku (pre)slobodno funkcionirate? On na svoju stranu a vi na svoju, i onda ste malo zajedno pa sve ispočetka. Ideologija vašeg srca je zbunjujuća.

Rakovi su uspavani, i ne vide što im se pred očima događa. On(a) luduje za vama, a vi glumite svetu nevinost. Samo polako, nema ništa na brzinu, pamet u glavu.

Škorpioni su vragu iz torbe ispali. Nedohvatni ste, svima i svakome. Iz vaših očiju izviruje čarolija, fatalno zanosna i sluđujuća. Malo bolje pripazite s kim se sve intimno spolno družite. Strasti vas opasno zasljepljuju. Sila s nebesa sve vidi, zbraja i pamti.

Ribe radosno plivaju kroz život, bez suvišnih tereta na leđima. Ono što nije valjalo, propalo je, i nema natrag. Ovo što sada imate, izgleda strastveno i kreativno, a za kasnije, vidjet ćemo, pokazat će se.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.